Αυτοί είμαστε

Όλοι σκεφτόμαστε ποιος μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος τίτλος ή η διάκριση που μπορεί να φέρουν οι αθλητές μας και κατ επέκτασή οι ομάδες μας.

Έχουμε σκεφτεί όμως ποτέ  τι μπορούμε να προσφέρουμε εμείς στους αθλητές μας και ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούμε  να τους δώσουμε;

Εμείς ως νεοσύστατο σωματείο, αυτό που θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας είναι οργάνωση, υγεία, ασφάλεια αλλά πάνω απ όλα θέλουμε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Πριν λίγα χρόνια με αυτή τη συνταγή το αντρικό τμήμα βόλει μας έκανε υπερήφανους σε όλη την Ελλάδας με μια εξαιρετική πορεία στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά και με τη συμμετοχή στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος.( πρώτη φορά για ομάδα της Δωδεκανήσου)

Τα πρόσωπα αυτών των αθλητών κοσμούν τους τοίχους του αθλητικού κέντρου τα τελευταία χρόνια.

Την περσινή χρονιά ήρθε η σειρά της αντρικής ομάδας μπάσκετ η οποία με τις οδηγίες του προπονητής Αριστοτέλης Χατζηφούντας κατάφεραν να τερματίσουν στην 1η θέση του πρωταθλήματος (Α φάση) αήττητοι .

Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό. 

Η συγκεκριμένη ομάδα κατάφερε να κάνει αυτή την εξαιρετική πορεία κερδίζοντας τον σεβασμό και την αποδοχή όλων των ομάδων κάνοντας όλους τους αθλητές των ακαδημιών μας να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Μια “τεράστια” επιτυχία για το τμήμα μπασκετ. 

Η πρώτη “επιτυχία” του τμήματος μπάσκετ.

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς τους αθλητές ,ώστε να τιμήσουμε την προσπάθεια τους αυτή , είναι να δημιουργήσουμε τον δικό τους χώρο στο HALL OF MEMORIES  του αθλητικού κέντρου.

Έτσι από σήμερα το banner που επιμελήθηκε η γραφίστριά μας Καζούλη Γεωργία “δένοντας” με πολύ όμορφο τρόπο τις φωτογραφίες της Νικολέττας Κρίτσα θα “υποδέχεται” το φίλαθλο κοινό μπαίνοντας στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι αθλητές μας θα είναι εκεί για να δείχνουν το δρόμο στους νεότερους αλλά και σε αυτούς που έχουν βάλει λάθος “προτεραιότητες” λέγοντας…..

ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Pin It on Pinterest

Share This