Αυτοί είναι οι «καλλιτέχνες». (video)

Μπορεί να έχουμε συνδιάσει τον χαρακτηρισμό «καλλιτέχνης» με τους ζωγράφους και αλλά επαγγέλματα της τέχνης, αλλά εμείς θελουμε να αποκαλέσουμε «καλλιτέχνες» τον κ.Αλέξανδρο Κουράνο και τους συνεργάτες του για το «έργο τέχνης» που μας παρέδωσαν.

Μετά από σχεδόν 12 χρόνια αποφασίσαμε να αποχαιρετίσουμε το παλιό στυλ του γηπέδου και να προχωρήσουμε σε μια ολοκληρωτική ανακαίνιση η οποία θα βελτιώσει πρώτα απ όλα την ποιότητα προπόνησης των αθλητών και σε δεύτερη φάση την ψυχολογία τους εφόσον θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε ένα νέο «χρωματικά» γήπεδο.

Η εταιρία του κ. Κουράνου κατάφερε σε μόλις 4 ημέρες να μεταμορφώσει το γήπεδο μας έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία χρόνων , αναλαμβάνοντας
μεγαλύτερα έργα ( γήπεδα Α.Ε.Κ., Άρης,κτλ) και φυσικα παρέχοντας όλες τις προδιαγραφές ώστε η ασφάλεια των αθλητών και η ποιότητα παιχνιδιού να ανεβαίνει ακόμα ένα επίπεδο .

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση ,από Δευτέρα 30 Αυγούστου ,να ανοίξουμε τις πόρτες του γηπέδου για να το «απολαύσουν» οι αθλητές μας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των εργασιών μέχρι να παραδοθεί το γήπεδο στην τελική του μορφή .

Απολαύστε το.

Pin It on Pinterest

Share This