Αφιέρωμα Βόλει Γυναικών

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι σταματάνε οριστικά όλα τα πρωταθλήματα των ερασιτεχνικών κατηγοριών σε όλα τα αθλήματα. 

Αυτό σημαίνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 δεν θα υπάρχουν ομάδες που θα πανηγυρίσουν τίτλους, δεν θα υπάρχουν αθλητές οι οποίοι θα σηκώσουν κύπελλα και τέλος δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες από πανηγυρισμούς για να αποτυπώσουν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση των αθλητών μετά την επίτευξη των στόχων τους.

Το γυναικείο τμήμα βόλει του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις είναι από τα λίγα τμήματα (πανελληνίως)  τα οποία πρόλαβαν να πανηγυρίσουν  έστω έναν τίτλο την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσων από τα κορίτσια μας δεν είναι μόνο τιμητική διάκριση για το το σωματείο αλλά και “συλλεκτική”!!

Μια χρονιά χωρίς πρωταθλήματα , μια χρονιά χωρίς αγωνιστική δράση μια “νεκρή” χρονιά για τον αθλητισμό , για εμάς θα υπάρχει αυτός ο “συλλεκτικός” τίτλος.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να τιμήσουμε αυτές τις αθλήτριες κάνοντας μια μικρή παρουσίαση ,για την καθεμία ξεχωριστά ,στις σελίδες μας στα social media (Facebook : Ροδίων άθλησις και Instagram : @rpathlisis ) καθώς και τους προπονητής τους Νίκου Μακρή.

* Για να δείτε τις παρουσιάσεις των αθλητριών μας μέσα από το site πατήστε εδώ

Pin It on Pinterest

Share This