Επέστεψε από Πάτρα το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Με  απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά Παμπαίδων “Ανδρέας Μελιγδής”, στις εγκαταστάσεις Promitheas Park.

Οι παμπαιδες του σωματείου μας (2010-11-12) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα τετραήμερο γεμάτο Μπάσκετ και να αποκτήσουν νέες εικόνες και εμπειρίες.
Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα,  προσφέροντας όμορφες φάσεις και αμφίρροπα παιχνίδια!

Η ομάδα μας έπαιξε συνολικά 5 δυνατά φιλικά παιχνίδια  απέναντι στις ομάδες Βριλήσσια,  Χανιά, Νικόπολη Πρέβεζας,  Ανδρογεα και IBC, έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι βαλίτσες των μικρών μας αθλητών γύρισαν γεμάτες με παραστάσεις από το αγαπημένο τους άθλημα, αυξάνοντας την αγάπη, το πάθος και την επιθυμία τους  για βελτίωση , βάζοντας βάσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η αποστολή της ομάδας μας την οποία συνόδεψαν οι προπονητές κ. Χατζηφουντας Αριστοτελης και κ. Βακιρτζής Χαράλαμπος ,αποτελούνταν από τους εξής αθλητές: Ρούσος Γιώργος , Παπαθεοδωράκης Αλκίνοος, Γαλλής Θωμάς, Λαχανιάτης Κωνσταντίνος, Σωτηρίου Πέτρος,  Διακοαναστασίου Γιάννης, Χατζηδάκης Μανώλης, Παπαδόπουλος Μιχαήλ-Άγγελος, Τσούλλος Γιώργος, Τριομμάτης Τσαμπίκος (γεννηθέντες 2010), Λέργος Ηλίας, Αγγελόπουλος Ανδρέας,  Σούλης Μαρίνος (2011) και Αντώναρος Εμμανουήλ (2012).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Καράγκουτη και την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την φιλοξενία και να τους  συγχαρούμε για την άψογη οργάνωση του τουρνουά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα μεγάλα τουρνουά που έρχονται.

Πλέον στρεφόμαστε στο 2ο Suumer Basketball Camp του σωματείου μας ( οι ημερομηνίες και οι ηλικίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες) που αναμένεται μετά την περσινή επιτυχία με μεγάλη ανυπομονησία !

Pin It on Pinterest

Share This