Η Σοφία Καλημεράκη στην Εθνική ομάδα U16

Μια τιμητική στιγμή και ταυτόχρονα ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για το τμήμα βόλεϊ του Ροδίων άθλησις.

Πριν λίγες ώρες ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, για την κλήση της αθλήτριάς μας Καλημεράκη Σοφίας η  οποία θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Women U16 από τις  29/4 έως 9/5 στους Μολάους Λακωνίας.

Η Σοφία γεννηθείσα το 2011 και με  ύψος 1,76μ, κίνησε  το ενδιαφέρον του Ομοσπονδιακού προπονητή, κ. Τριανταφυλλόπουλου Χρήστου, με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις τόσο στους αγώνες της ομάδας μας αλλά και στις δοκιμαστικές προπονήσεις της Εθνικής ,στις οποίες συμμετείχε.

Η σημερινή επίσημη πρόσκληση αθλήτριας του Ροδίων άθλησις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η πρώτη στην ιστορία του συλλόγου και εκτός από ενθουσιασμό ,γεμίζει  ικανοποίηση στους προπονητές μας οι οποίοι με υπομονή και επιμονή βλέπουν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς.

Η Διοίκηση του Ροδίων άθλησις συγχαίρει τους προπονητές των τμημάτων βόλει κ. Μακρή Νικόλαο και κ. Αρβανίτη Νικόλαο για το έργο τους.

Νιώθουμε διπλά υπερήφανοι που οι συγκεκριμένοι κύριοι βρίσκονται στο σωματείο από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του τμήματος βόλεϊ πρώτα ως αθλητές και τώρα ως προπονητές , διδάσκοντας στους μικρούς φίλους  εκτός από τα μυστικά του αθλήματος, να αγωνίζονται με ήθος και αθλητικό πολιτισμό όπως έκαναν και οι ίδιοι ως αθλητές.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε την Σοφία για της συγκεκριμένη κλήση αλλά και  τους γονείς της για το ήθος και τον χαρακτήρα της.

Συγχαρητήρια Σοφία!

 Το αξίζεις …απόλαυσέ το!

Pin It on Pinterest

Share This