Καλοκαιρινό Camp Μπάσκετ από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Μια ιδέα η οποία είχε ξεκινήσει πριν την πανδημία και έμεινε στην μέση , ήρθε η στιγμή να πάρει σάρκα και οστά.
Το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις σε συνεργασία με προπονητές της Ρόδου αλλά και με προπονητές εκτός νησιού, διοργανώνει ένα καλοκαιρινό μπασκετικό camp για αθλητές και αθλήτριες ηλικιών 2008 έως 2015 .
Μια εβδομάδα γεμάτη Μπάσκετ , παιχνίδι , διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

Οι μικροί αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να περνάνε καθημερινά 4 ώρες ευχάριστα , κάνοντας φίλους και γνωρίζοντας νέους προπονητές που ο καθένας με τον δικό του τρόπο θα τους κάνει να έρθουν ακόμα πιο κοντά και να αγαπήσουν το άθλημα το οποίο επέλεξαν.
Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στους σύγχρονους και οργανωμένους χώρους του αθλητικού μας κέντρου παρέχοντας σε αθλητές και γονείς την οργάνωση και την ασφάλεια που επιζητούν .
Ένα κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, δύο ανοιχτά γήπεδα Μπάσκετ, ένα αμφιθέατρο βίντεο προβολών, ένα γυμναστήριο, δύο αίθουσες γυμναστικής είναι μερικοί από τους χώρους που θα έχουν στην διάθεση τους οι προπονητές και αθλητές του camp.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινά από τις 17:00 έως 21:00, από την Δευτέρα 26/06/2023 έως και την Παρασκευή 30/06/2023 ενώ το Σάββατο 01/07/2023 το πρωί θα γίνει η τελετή λήξης και οι απονομές .
Οι προπονητές οι οποίοι θα προέρχονται από τις περισσότερες ομάδες του νησιού όπως και οι καλεσμένοι αθλητές θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί ορίζεται στα 60€ ενώ στα αδέρφια θα υπάρχει έκπτωση και το κόστος ορίζεται στα 50€ ανά αθλητή. Στην συνδρομή περιλαμβάνονται δύο αθλητικές εμφανίσεις.
Οι εγγραφές γίνονται στην γραμματεία του αθλητικού κέντρου ή καλώντας στο  2241001400 καθημερινά από τις  14:00 έως τις 21:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.
Λόγω περιορισμένου αριθμού αθλητών, σε κάθε ηλικία, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .  

Pin It on Pinterest

Share This