Λήξη Basketball Camp από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε το 2ο Summer Basketball Camp του Ροδίων Άθλησις.

Αθλητές από 9 έως 16 ετών είχαν την ευκαιρία να προπονούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας, να μάθουν μυστικά του αθλήματος και να γνωρίσουν νέους φίλους με κοινό χαρακτηριστικό την  αγάπη τους για το άθλημα του μπάσκετ.

Η φετινή διοργάνωση, λόγω αυξημένης ζήτησης, διήρκησε 2 εβδομάδες γεμίζοντας όλες τις θέσεις σε κάθε περίοδο με αθλητές από όλα τα σωματεία της Ρόδου αλλά και φιλοξενούμενους αθλητές εκτός νησιού ( Κάρπαθο και Κω).

Δυο τιμητικές συμμετοχές για όλους μας καθώς μας δίνουν την δύναμη και την ευθύνη να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο τις επόμενες χρονιές.

Οι προπονητές μας Κουταλιανος Μιχάλης, Χατζηφουντας Αριστοτέλης, Βακιρτζής Χαράλαμπος, Μαρουλακης Γιάννης, Λαού Μαρία, Αργύρης Βασίλης, Μακρής Μανώλης  και Άντερσεν Γιάννης παρακολούθησαν με χαρά 185 αθλητές να προπονούνται κάτω από τις οδηγίες τους και να δημιουργούν όμορφες αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν στο μέλλον.

Οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε γκρουπ με ονόματα «μεγάλων» Ελλήνων αθλητών,  συμμετείχαν σε τεστ αξιολόγησης φυσικής κατάστασης αλλά και ακολούθησαν τθς συμβουλές για την βελτίωσή  της από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Τάσο Χαβιαρα, παρακολούθησαν σεμινάριο Α’ βοηθειών από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και είχαν  στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα των εγκαταστάσεων μας.

Την τελευταία μέρα του camp  πραγματοποιήθηκαν διαγωνιστικά παιχνίδια και τουρνουά 4χ4 ενώ ακολούθησαν και βραβεύσεις  όλων των παιδιών που  έλαβαν μέρος.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και προσμονή σε ένα camp που πλέον γίνεται θεσμός!

Το μπάσκετ όμως συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι. Σειρά έχουν πάρει οι ομαδικές και οι ατομικές προπονήσεις για αθλητές του νησιού μας, που έχουν ως στόχο την βελτίωση των ατομικών χαρακτηριστικών κατά την  διάρκεια της μεταβατικής περιόδου κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας Βακιρτζή Χαράλαμπου και Χατζηφούντα Αριστοτέλη.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε την γραμματεία μας καθημερινά  14:00-21:30.    

Pin It on Pinterest

Share This