Νίκη τίτλου

Με μια εξαιρετική εμφάνιση και ταυτόχρονα νικηφόρο αποτέλεσμα πέρασε την Τετάρτη το βράδυ από το Βενετόκλειο η ομάδα βόλει γυναικών κερδίζοντας τον Π.Α.Ο.Κ Ρόδου με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Νίκου Μακρή έδειξε σοβαρότητα και σταθερότητα από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε το τελευταίο ντέρμπι της Α φάσης του πρωταθλήματος .

Η ομάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θέλει να ολοκληρώσει τους αγώνες της Α φάσης έχοντας μόνο μία ήττα (11 νίκες -1 ήττα) και να περιμένει τον 4ο της βαθμολογίας για τους αγώνες της Β φάσεις οι οποίοι θα αναδείξουν  την πρωταθλήτρια ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι στην Β φάση οι ομάδες κουβαλάνε τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων από την κανονική διάρκεια , προσπαθώντας να φτάσουν στις 3 νίκες.

Για την ιστορία του χθεσινού αγώνα η ομάδας μας κατέκτησε το 1ο σετ με 13-25 ενώ κατάφερε να χάσει το 2ο με 25-23 παρότι προηγούνταν στο σκορ με 12-18.

Στην συνέχεια τα κορίτσια μας έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα και κέρδισαν τα επόμενα 2 σετ με 12-25 και 19-25 αντίστοιχα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Τα σετ: 13-25 (20’), 25-23 (24’), 12-25 (17’), 19-25 (25’)
Διαιτητές: Χατζησταυρίδης- Καλημεράκης
Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ (Μηνάς Βρεττός): Βενετοκλή, Σκορδά, Κυπριώτη, Μαυρίδη, Γεράκη, Λορένζου, Καραγιάννη, Γιαννέλη, Βρατσάλη, Αμερικάνου.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Αμορανίτη Ε., Αμορανίτη Ν., Αντωνίου, Γενημανώλη, Ευθυμίου, Κιόρρι, Μαλούκου, Μαύρου, Νουρεδίν, Ντέμο, Πάχη, Τζανουδάκη, Φιλίππου, Φραντζή.

Pin It on Pinterest

Share This