Ολοκληρώθηκε το 8ο Summer Soccer Camp του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Την  Παρασκευή 1/7/2022 ολοκληρώθηκε  το 8ο Summer Soccer Camp που διοργανώνει κάθε χρόνο το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Οι 30 διαθέσιμες θέσεις συμπληρώθηκαν από τις πρώτες κιόλας ημέρες και τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να προπονηθούν σε όλες τις μορφές ποδοσφαίρου όπως ποδόσφαιρο σάλας, beach soccer και προπόνηση σε γρασίδι.

Μια μοναδική εμπειρία που έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές μας να κάνουν νέους φίλους και να διανυκτερεύσουν  μετά από BBQ στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Το δεκαήμερο camp έκλεισε όπως πάντα με μια όμορφη εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποία τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν παρουσία όλων των γονέων .

Στο τέλος της βραδιάς, οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ πραγματοποιήθηκαν και  κάποιες ατομικές βραβεύσεις όπως για τον καλύτερο συμπαίκτη (τον οποίο επέλεξαν τα παιδιά) αλλά και τον αθλητή με την καλύτερη συνεργασία κατά τη διάρκεια του camp (τον οποίο επέλεξαν οι προπονητές του camp κ. Μανώλης Ελένης και κ . Μιχαήλ Πολυμένωφ).

Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους καθώς και τους γονείς για την προτίμηση που έδειξαν για άλλη μια φόρα στο συγκεκριμένο camp.

Pin It on Pinterest

Share This