Ποδαρικό οι «Μοναδικοί»!

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2009 όταν το αθλητικό κέντρο ΡΟΔΙΩΝ άθλησις άνοιξε τις πύλες του στο κοινό της Ρόδου και ξεκίνησε για πρώτη φορά το εγχείρημα να παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο Μπασκετ σε παρέες (εκτός από επίσημες ομάδες).

Την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη μια ομάδα φίλων του Μπασκετ (που αργότερα ονομάστηκαν Μπασκετόφιλοι) έκαναν ποδαρικό στο τότε νεόδμητο κλειστό γήπεδο Μπασκετ του ΡΟΔΙΩΝ αθλησις.
Με την πάροδο των χρόνων η παρέα αυτή όχι μόνο συνέχισε να αθλείται στο χώρο μας αλλά καθιέρωσε την Δευτέρα και την Πέμπτη ως μόνιμες ημέρες συνάντησης και άθλησης για 12 χρόνια.

Η παρέα αυξήθηκε , άλλαξε όνομα αλλά οι πρωτεργάτες , Φίλιππος Παπαθεοδωράκης , Νίκος Ρέτσας , Θανάσης Βυρήνης και Βαγγέλης Σκαμάγκης παρέμειναν σταθεροί από την πρώτη μέρα έως σήμερα και κρατάνε αυτό το «θεσμό» ζωντανό.

Αν και η ανακαίνιση του γηπέδου ολοκληρώθηκε στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας η διεύθυνση του αθλητικού κέντρου αποφάσισε το γήπεδο να δοθεί για χρήση από …..Δευτέρα!!
Τυχαίο; Μα φυσικά και όχι.
Τι πιο τιμητικό για εμάς να κάνει ποδαρικό …ξανά…..η ίδια παρέα ( με μερικές αλλαγές ).

Οι «Μοναδικοί» …πλέον , είναι η πρώτη παρέα που πάτησε το ανακαινισμένο παρκέ και η πρώτη COVID-19 Free παρέα που «αγωνίστηκε» για την νέα αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκινάει και επίσημα από σήμερα .

Μια παρέα που μας τιμάει και μας δείχνει εμπιστοσύνη 12 ολόκληρα χρόνια με συνεχόμενη εβδομαδιαία παρουσία, αδιάκοπα.

«Μοναδικοί»….σας ευχαριστούμε .

Pin It on Pinterest

Share This