ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τμήμα- Κ6

Σ’ αυτή την ηλικία ,στην οποία γίνεται η πρώτη επαφή των παιδιών με το ποδόσφαιρο, συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2015-2016.

Η προπόνηση έχει παιγνιώδη μορφή με βασικό στόχο την εξοικείωση των παιδιών με τη μπάλα και το γήπεδο και φυσικά τη διασκέδαση που προσφέρει το άθλημα.

Τμήμα- Κ8

Σ’ αυτή την ηλικία συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2013-2014 .

Τα παιδιά μαθαίνουν τη βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου, τους κανονισμούς του παιχνιδιού και τη λειτουργία μέσα στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να υποβαθμίζεται η σημασία της διασκέδασης.

Τμήμα- Κ10

Σ’ αυτή τη ηλικία συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2011-2012.

Η προπόνηση τεχνικής αρχίζει να γίνεται πιο εξειδικευμένη. Τα παιδιά εισάγονται σιγά- σιγά στο παιχνίδι θέσεων, μαθαίνουν βασικούς κανόνες τακτικής και δουλεύουν σε μεγαλύτερο βαθμό φυσικές δεξιότητες όπως η ταχύτητα, η αντίδραση, η συναρμογή κ. α.

Τμήμα- Κ12

Στο συγκεκριμένο τμήμα προπονούνται αθλητές οι οποίοι έχουν γεννηθεί το 2009-2010.

Στις προπονήσεις της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας δίνεται μεγάλη προσοχή στη βελτίωση των ατομικών τεχνικών χαρακτηριστικών του αθλητή ,τόσο σε μικρό χώρο, όσο και σε συνθήκες αγώνα.

Είναι ο προθάλαμος της εκμάθησης των βασικών αγωνιστικών θέσεων ,ώστε οι αθλητές να είναι έτοιμοι για τις αγωνιστικές κατηγορίες (Κ15) και να μετέχουν στα ανεπίσημα τουρνουά που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Τμήμα- Κ15

Στο συγκεκριμένο τμήμα προπονούνται τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2006 – 2008.

Τα παιδιά αυτά ανήκουν στην πρώτη αγωνιστική κατηγορία και μετέχουν στο επίσημο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου κάθε Σαββατοκύριακο.

Pin It on Pinterest

Share This