ΡΟΔΙΩΝ…παντού!

Όπως συνηθίζεται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς οι εκπαιδευτικοί όλων των σχολείων της χώρας διοργανώνουν μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για  τα παιδιά η οποία , συνήθως, έχει μια θεματολογία.

Έτσι λοιπόν στη γιορτή λήξης των εκπαιδευτηρίων της Ελληνικής Παιδείας στο Ηράκλειο Αττικής ο κάθε εκπαιδευτικός είχε να επιλέξει ένα νησί της Ελλάδας ώστε να προετοιμάσει το δικό του κομμάτι .

Στα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια εργάζεται ως προπονητής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και συγγραφέας κ.Βαγγέλης Τσιώλης στον οποίο έτυχε το νησί της Ρόδου για την θεματική του ενότητα.

Στην ενότητά του τα παιδιά συμμετείχαν σε 3 παλιά αθλήματα τα οποία έτρεξε ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης  ,Λεωνίδας ο Ρόδιος,  (Οπλίτης δρόμος, Δαυλός και Τρέξιμο αντοχής) και ονόμασε  το “στάδιο” του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. (όπως βλέπετε και στις φωτοφραφίες)

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που μας χαροποίησε ιδιαίτερα όταν το είδαμε γιατί με την κίνηση του αυτή τιμά το αθλητικό μας κέντρο. 

Η ιδέα ώστε να δώσει το όνομα του αθλητικού κέντρου μας ,προήλθε από την φιλιά ετών που διατηρεί ο κ. Τσιώλης με το διευθυντή  κ. Τριχιά με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες προ 15ετίας και κρατάνε επαφή μέχρι σήμερα.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ που έκανε γνωστό το ΡΟΔΙΩΝ…παντού!

Ευελπιστούμε ότι  η επόμενη φωτογραφία θα είναι στην είσοδο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ερχόμενος για την παρουσίαση του βιβλίου του στο κοινό της Ρόδου.

Τον ευχαριστούμε θερμά.

* Ο κ. Βαγγέλης Τσιώλης είναι συγγραφέας του βιβλίου “Επίλυση αγωνιστικών προβλημάτων” για προπονητές ποδοσφαίρου και όχι μόνο. 

Pin It on Pinterest

Share This