Χρυσό μετάλλιο για τις μαζορέτες του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Με γεμάτες αποσκευές επέστρεψαν για άλλη μια χρόνια τα κορίτσια του τμήματος Cheerleading από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή 23/6 στο κλειστό γήπεδο των Λιοσίων στην Αθήνα.

Το σωματείο μας, μοναδικό αναγνωρισμένο στα Δωδεκάνησα από την Ελληνική Ομοσπονδία και την Γ.Γ.Α, συμμετείχε στους αγώνες με 2 τμήματα τα οποία κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση στις κατηγορίες τους.

Το πρώτο τμήμα στο οποίο συμμετείχαν οι αθλήτριες Τζατζάκη Μαίρη, Χατζηπέτρου Σαββίνα, Ματσαμά Ξένια, Κοντίτση Παντάνασσα, Καραγιάννη Δέσποινα, Μαρούγκα Παρασκευή, Παυλίδου Αγγελική, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Primary A Cheer Pom λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία και ταυτόχρονα το χρυσό μετάλλιο. Μια  τεράστια επιτυχία για τα συγκεκριμένα κορίτσια καθώς έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.

Το δεύτερο τμήμα το οποίο αποτελείται από τις αθλήτριες Σκαρβέλη Μιχαέλα, Μαρίνου Καλλιόπη, Κουτσομανώλη Μαρία, Γιαχιά Μελίνα, Καραμιχάλη Αλεξία, Οικονόμου Ειρήνη, Ουγγρίνη Φρειδερίκη, Καλογήρου Ιφιγένεια, Χατζηστρατή Μαρκέλλα, διαγωνίστηκε στην κατηγορία Junior- Int Cheer Pom καταλαμβάνοντας την 2η θέση και έχοντας μικρή διαφορά από την πρώτη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, οι απονομές έγιναν στο τέλος της ημέρας.  αναγκάζοντας την ομάδας μας  να μαθαίνει την κατάκτηση της 2η θέσης λίγα λεπτά πριν απογειωθεί το αεροπλάνο βλέποντας το live streaming των αγώνων.

Τα κορίτσια και οι προπονήτριες κ.κ Παρίση Χριστίνα , Τζωρζή Γιώτα και Στεφανή Εβελίνα, μας έκαναν για ακόμα μια φορά υπερήφανους και έδειξαν ότι το άθλημα του Cheerleading έχει χώρο στον αθλητισμό της Ρόδου.

Συγχαρητήρια κορίτσια για ακόμη μία φορά! 

Pin It on Pinterest

Share This