Έπιασαν κορυφή οι γυναίκες.

Ένα αναμενόμενο ντέρμπι το έκαναν να φαίνεται με τυπική διαδικασία οι γυναίκες του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Αν και όλα τα προγνωστικά έδειχναν ότι η αναμέτρηση των γυναικών ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτή του Π.Α.Ο.Κ. θα έμοιαζε με Ρώσικη ρουλέτα, τα κορίτσια του Νίκου Μακρή μπήκαν αποφασισμένα να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα και το κατάφεραν.

Έχοντας πολλές λύσεις στην επίθεσή αλλά και πολύ καλή υποδοχή πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα στο κλειστό του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ φτάνοντας εύκολα στο 3-0 και ταυτόχρονα στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο.

Ο κ. Μακρής είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλά σχήματα δίνοντας χρόνο σε όλες τις παίχτριες οι οποίες ετοιμάζονται πλέον για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Σ.Π.Ε.Δ.

Τα σετ: 25-10 (17’), 25-10 (22’), 25-15 (25’)
Διαιτητές: Σταματίου- Χατζησταυρίδης
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Τσιράκου, Ντέμο, Μαστρογιάννη, Γιακουμάκη, Νουρεδίν, Τζανουδάκη, Αμορανίτη Ε., Κιόρι, Πάχη, Φραντζή, Ευθυμίου, Μαλούκου, Αντωνίου, Αμορανίτη Ν.
Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ (Παναγιώτης Δικαστόπουλος): Αφεντάκη, Μηλοπούλου, Βαρδιδάκη, Φραντζέσκου, Ζωάννου, Σκορδά, Κλαδίτη, Μαυρίδου, Δέμελου, Χουσεΐν, Καραγιάννη, Γιαννέλη, Βρατσάλη, Αμερικάνου. 

 

Pin It on Pinterest

Share This