Αυτό δεν ξεχνιέται ποτέ !! (βίντεο)

Ήταν 11 Μαίου του 2014 όταν σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φίλους του Α.Ο Μυτιλήνης η νεοσύστατη ομάδα βόλει του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις έζησε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της (ίσως την σημαντικότερη).

Έχοντας νικήσει σε αγωνες μπαράζ τις 3 προηγούμενες ημέρες τις αντίστοιχές ομάδες της Χίου, Σάμου και Σύρου ,η ομάδας μας αντιμετώπιζε στον τελευταίο αγώνα (τελικό) την οικοδέσποινα ομάδα του Α.Ο. Μυτιλήνης σε έναν αγώνα ο οποίος θα έκρινε  την άνοδο στην Α2 κατηγορία .

Οι παίχτες του Νίκου Μακρή (ο οποίος εκείνη την εποχή είχε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή) έχοντας χάσει τα 2 πρώτα σετ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να κάνει το come back επικρατώντας  με 3-2 σε έναν ακρως συναρπαστικό αγώνα.

Η νίκη αυτή οδήγησε την ομάδα μας στην Α2 εθνική κατηγορία (πρώτη αντρική ομάδα στην ιστορία του δωδεκανησιακού βόλει) και πανηγυρίστηκε έξαλα από τους αθλητές μας οι οποίοι με την απόδοση και την αγωνιστικότητά τους εκείνη την ημέρα κέρδισαν τον σεβασμό και το χειροκρότημα τόσο των θεατών όσο και των αντιπάλων.

Η επιτυχία αυτή είχε τεράστια αξία όχι μόνο για την επίτευξη του στόχου αλλά ακόμα περισσότερο επειδή  η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούνταν από Ρόδιους αθλητές στο μεγαλύτερο ποσοστό της (8 στους 11 αθλητές ήταν από τη Ρόδο )

Απολαύστε για ακόμα μια φορά την επίτευξη του νικητήριου πόντου από τον Βασίλη Μπαρδή.

Μια στιγμή η οποία δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ !!

Για το λόγο αυτό θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας τιμώντας έτσι για ακόμα μια φορά τους τότε αθλητές μας Μακρής Νίκος , Μοσχούς Χρήστος, Άμαλλος Γιάννης ,Καρπαθάκης Κωνσταντίνος, Μπαρδής Βασίλης, Γκένοφ Ντάνιελ, Κοκολάκης Μανώλης, Μαυράκης Κυριάκος, Κοτίτσας Δημήτρης, Καλαιτζής Γιώργος και Σκορδούλης Γιάννης

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε .

«Αν θες να έχεις μέλλον , τιμά το παρελθόν σου !»

Υ.Γ. Τιμάμε τη συγκεκριμένη στιγμή με μια μικρή καθυστέρηση 2 ημερών αλλά ήμασταν σε αναζήτησή του επίμαχου βίντεο το οποίο βρεθηκε χάρη στον πρώην αθλητή μας ,Άμαλλο Γιάννη .( από το προσωπικό του αρχείο ).

Υ.Γ.1 ο Γιάννης πάντα έδινε λύσεις στα κρίσιμα σημεία , έτσι και τώρα!!

Pin It on Pinterest

Share This