Τα «δικά» μας παιδιά !

Όταν τον Σεπτεμβρίο του 2011 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το τμήμα ποδοσφαίρου του ΡΟΔΙΩΝ αθλησις , 3 από τις πρώτες εγγραφές στο μικρότερο τμήμα (bambini) ήταν ο Λευτέρης Φρόνας , ο Κωνσταντίνος Νομικάριος και ο Άγγελος Ταμπουράς.
Αυτά τα 3 παιδιά δεν έλειψαν από καμία προπόνηση , δεν έλειψαν από κανέναν αγώνα , έγιναν αχώριστοι ακόμα και εκτός ακαδημία φτάνοντας στη σημερινή δύσκολη και ταυτόχρονα συγκινητική ημέρα πάλι μαζί .
Τα «παιδιά μας» έγιναν 15 ετών και ήρθε η στιγμή να ανοίξουν τα ποδοσφαιρικά τους φτερά .
Δεν ήταν εύκολο ούτε για τα παιδιά , ούτε για τους γονείς τους αλλά ούτε και για τους προπονητές τους κ. Μανώλη Ελένη και κ. Γιώργο Τριχιά αφού μετά από 10 χρόνια καθημερινή επαφής ήρθε η στιγμή για αυτή τη μεγάλη αλλαγή.
Είμαστε περήφανοι για το ήθος και τη νοοτροπία αυτών των παιδιών τα οποία τίμησαν με την παρουσία του ,όλα αυτά τα χρόνια , το σωματείο μας .
Είμαστε χαρούμενοι που μέσα από την ομάδα αυτή δημιουργήθηκαν πολύ δυνατοί δεσμοί φιλίας μεταξύ των οικογενειών τους.
Είμαστε πολύ συγκινημένοι που αναγκαστήκαμε εμείς ( το σωματείο εδώ και χρόνια έχει αποφασίσει να διατηρεί τμήματα μέχρι Κ14) να ανακοινώσουμε στα παιδιά για αυτή την αλλαγή ( τα παιδιά δεν ήθελαν να αποχωρήσουν).
Λευτέρη, Κωνσταντίνε και Άγγελε σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξετε να κάνετε στη ζωή σας και σας υποσχόμαστε ότι αυτή η αναμνηστική φωτογραφία θα κοσμεί τους τοίχους του αθλητικού κέντρου ως «ιδρυτικά μέλη» του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Εις το επανιδείν

Pin It on Pinterest

Share This