Διήμερο στην Κω για τους αθλητές του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Ένα ευχάριστο διήμερο γεμάτο Μπάσκετ, διασκέδαση και όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι αθλητές του τμήματος «γαλανολευκα αστέρια» του σωματείου μας, το Σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου στην Κω.

Ένα καθιερωμένο πλέον ταξίδι καθώς οι αθλητές μας ταξιδεύουν τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί της Κω για φιλικούς αγώνε και νέες εμπειρίες.

Τα παιδιά του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συμμετείχαν συνολικά σε 3 φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Έσπερου Κω και του Φοίβου Κω, δείχνοντας μια εξαιρετική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου.

Όμορφες στιγμές με πολλά χαμόγελα και γνωριμίες μεταξύ αθλητών είχαν το πρώτο λόγο και έτσι οι αθλητές μας γύρισαν με βαλίτσες γεμάτες αναμνήσεις.

Την σκυτάλη   παίρνουν τώρα οι παμπαίδες και οι παίδες του Σωματείου μας οι οποίοι θα βρεθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο νησί του Ιπποκράτη για φιλικούς αγώνες με  αντίστοιχα τμήματα.

Ευχαριστούμε τις ομάδες των Εσπερου και  Φοίβου Κω για την άριστη συνεργασία και την φιλοξενία και ευχόμαστε το ραντεβού μας να ανανεωθεί για την επόμενη χρονιά! 

Pin It on Pinterest

Share This