ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση αθλητών ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Κατανοούμε τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν αρκετοί γονείς με τις συνεχόμενες μετακινήσεις των παιδιών στις διάφορες δραστηριότητες.

Γι’ αυτόν το λόγο, το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις δίνει πλέον τη δυνατότητα, για τη νέα αγωνιστική χρονιά (2021-22) σε όλους τους αθλητές, να συνδυάσουν τις ημέρες των προπονήσεων με την μελέτη τους ή την ξένη γλώσσα, έχοντας προνομιακές τιμές και εκπτώσεις σε όλες τις δραστηριότητες και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση, από και προς το αθλητικό κέντρο, καθημερινά.

Το παιδί θα παραλαμβάνεται από το σημείο που εσείς θα επιλέξετε, θα μεταφέρεται στο χώρο του αθλητικού κέντρου και θα κάνει την προετοιμασία των μαθημάτων του στους χώρους του ΡΟΔΙΩΝ μάθησις.

Στη συνέχεια θα κάνει την προπόνηση στο άθλημά του (ή αντίστροφα) και τέλος θα επιστρέφει στο σημείο που εσείς θα επιλέξετε με την ασφάλεια των σχολικών λεωφορείων των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και για όποια ξένη γλώσσα επιλέξετε.

Με αυτόν τον τρόπο σας ελευθερώνουμε από το άγχος των μετακινήσεων σε διαφορετικά μέρη για τις δραστηριότητες του παιδιού σας μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό κόστος.

Επιλέξτε τους συνδυασμούς:
• Άθλημα + μελέτη (15 ώρες ανά εβδομάδα)
• Άθλημα + ξένη γλώσσα (2 ή 3 ώρες ανά εβδομάδα)
• Άθλημα + μελέτη + ξένη γλώσσα
Και επωφεληθείτε με την ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση του παιδιού σας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στην παρακάτω φόρμα:

Pin It on Pinterest

Share This