Εργαζόμενη της χρονιάς η Χαρούλα Φραντζή

Μετά από 2 χρόνια (λόγω πανδημίας) πραγματοποιήθηκε φέτος η γιορτή των εργαζομένων του ομίλου.

Η φετινή εκδήλωση είχε ένα διαφορετικό ύφος καθώς πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο και όλοι οι εργαζόμενοι φόρεσαν, αντί για τα επίσημα ,τα αθλητικά τους.

Αφορμή ήταν τα εγκαίνια των νέων γηπέδων padel με τα οποία επεκτείνεται το αθλητικό κέντρο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βραβεύτηκαν 3 εργαζόμενοι του ομίλου για την αφοσίωση και την προσφορά του την χρονιά που μας πέρασε.

Για το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις την σκυτάλη στις βραβεύσεις φέτος πήρε η Χαρούλα Φραντζή.

Η Χαρούλα εργάζεται στο αθλητικό κέντρο από 2015 και εκτός από την γραμματειακή υποστήριξη-εξυπηρέτηση πελατών έχει συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην δημιουργία όσο και στην εξέλιξη της γυναικείας ομάδας βόλει του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις (της οποία ηγείται ως αρχηγός) κατακτώντας αρκετούς τίτλος από το 2015 έως και σήμερα.

Έτσι λοιπός φέτος ήρθε η ώρα να προσθέσει ακόμα ένα “έπαθλο” στην τροπαιοθήκης της που δεν είναι άλλο από τον τίτλο του εργαζόμενου της χρονιάς για το 2021-22.

Η αφοσίωσή , η οργάνωση  και ο προγραμματισμός είναι κάποια από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

Είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό (σε συνεργασία με άλλους τομείς του ομίλου) ώστε το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις να μπορέσει να συγκαταλέγεται στα ελάχιστα επαρχιακά σωματεία τα οποία κατέχουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α σε 6 αθλήματα και ταυτόχρονα την 23η θέση ανάμεσα σε 4500 (περίπου) σωματεία πανελληνίως.

Συγχαρητήρια Χαρούλα.

* Για την ιστορία οι εργαζόμενοι που έχουν τιμηθεί με τον αντίστοιχό τίτλο τα προηγούμενα χρόνια είναι:

2019-20 Λεβέντη Μαρία

2020-21 Διακογιωργάκη Μαρίνα

2021-22 Φραντζή Χαρούλα

Pin It on Pinterest

Share This