Η ρυθμική γυμναστική μας φέρνει κοντά!

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την δυνατότητα να ζήσουν οι εννέα μικρές αθλήτριες και οι προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!
Το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Δεκεμβρίου,  ταξίδεψαν στο νησί της Κω και είχαν ένα εποικοδομητικό πρόγραμμα προπονήσεων μαζί με τις αθλήτριες του σωματείου Ηπιόνη υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας, κ. Μάγκυ Μιχαηλίδου.
Στόχος του ταξιδιού ήταν να αποκομίσουν εμπειρίες από ένα σωματείο με αρκετές συμμετοχές στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και αθλήτριες στην Εθνική ομάδα καθώς και να αξιολογηθεί από μια έμπειρη προπονήτρια όπως η κ. Μιχαηλίδου, το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι νεαρές μας αθλήτριες.
Το πρόσημο της επίσκεψης αυτής ήταν φυσικά θετικό και τα δυο σωματεία έχουν ανοίξει πλέον ένα δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας ώστε η ρυθμική γυμναστική, να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στα Δωδεκάνησα.
Οι προπονήτριές μας  κκ. Ουζουνίδου Χρύσα και  Παρίση Χριστίνα συνεχίζουν την προετοιμασία των κοριτσιών τα οποία θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε επισήμους αγώνες τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη .

Pin It on Pinterest

Share This