Καλή αρχή Νίκο!

” Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι”…και ο Νίκος ξεκίνησε ήδη το δικό του ταξίδι.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επέλεξε εμάς και τον προπονητή κ. Αποστόλη Λάππα να είμαστε οι συνταξιδιώτες του, με έναν τελικό προορισμό που οδηγός είναι ο ίδιος.

Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Ένα πολύ όμορφο και τιμητικό άρθρο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Την πρώτη του συμμετοχή σε σημαντική διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ο Ροδίτης αθλητής Νίκος Κοντού, μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «Ηρόδικος».

Κολύμπησε δυο φορές, την πρώτη στα 50 και τη δεύτερη 100μ. ύπτιο στην κατηγορία S1, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και στα δυο αγωνίσματα και φυσικά το ασημένιο μετάλλιο.

Γνωρίζοντας τον κόπο του, έκανε όλους τους Ροδίτες υπερήφανους, γι’ αυτό και περιμένουν όλοι όσοι είναι δίπλα του και όχι μόνο, πολλές ακόμα τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον!

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Νίκο Κοντού και σ’ όλη την ομάδα του, στο σωματείο «Ροδίων Άθλησις», στις εγκαταστάσεις του οποίου προπονείται και φυσικά στον προπονητή του Αποστόλη Λάππα για τη σωστή καθοδήγηση. Δίπλα του είναι πάντα η σύζυγός του Ανθή Παλλά και η οικογένειά του, γι’ αυτό τους αφιερώνει τα μετάλλιά του.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει αλλά και διακρίνεται ενήλικος αθλητής κολύμβησης από το νησί της Ρόδου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ κι ότι ο Νίκος Κοντού προπονείται χωρίς διακοπή μόνο έξι μήνες. Έτσι, κλήθηκε ν’ ανταγωνιστεί παραολυμπιονίκες αθλητές στην κατηγορία του, σε λιγότερο από δυο χρόνια μετά το ατύχημά του!

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ

Pin It on Pinterest

Share This