Κυπελλούχες Δωδεκανήσου 2020-2021 (φωτορεπορτάζ)

Στην κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου στην κατηγορία βόλει γυναικών έφτασαν τα κορίτσια του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις την Κυριακή 25/10 στο κλειστό γήπεδο Κρεμαστής απέναντι στο Φοίνικα.

Η ομάδα του Νίκου Μακρή έφτασε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής κερδίζοντας την προηγούμενη ημέρα ,στον ημιτελικό, την ομάδας της Τελχινίδας με σκορ 3-1.

Πιο αναλυτικά στο 1ο σετ του ημιτελικού το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 24-24 όπου ανέλαβε δράση η Τζένη Κιόρρι και με 2 συνεχόμενα σέρβις διαμόρφωσε το τελικό 26-24 κάνοντας το 1-0.

Εν συνεχεία η ομάδα μας κατέκτησε και το 2ο σετ με 25-18 ενώ το 3ο σετ πήγε στην ομάδας της Τελχινίδας με 17-25.

Στο τέταρτο σετ και ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 14-10 έγινε η ανατροπή με το σκορ να φτάνει στο 17-18. Σε εκείνο το σημείο πήγε στο σέρβις η Ρούλα Μαλούκου και με 6 συνεχόμενους πόντους φτάσαμε στο τελικό 25-19 παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Την Κυριακή τα κορίτσια μας έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα και προσοχή σε όλα τα σετ φτάνοντας εύκολα στο 3-0 χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα από τη νεανική ομάδα του Φοίνικα.

Ένα από τα αξιοσημείωτα του τελικού ήταν οι 7…!!! συνεχόμενοι κερδισμένοι πόντοι από την Ελισάβετ Αμορανίτη όταν πήγε στο σέρβις κατά τη διάρκεια του 3ου σετ. Με αυτό τον τρόπο έσπασε το “ρεκόρ” της Μαλούκου ( 6 συνεχόμενα σέρβις) στον ημιτελικό.

Η ομάδα  μας κατακτά για 2η συνεχόμενη φορά το κύπελλο Δωδεκανήσου (2019-20 και 2020-21) ενώ έχει ξαναφτάσει στη διάκριση αυτή την περίοδο 2016-2017.

Ένα ανεπίσημο στατιστικό  είναι ότι και τις 2 προηγούμενες φορές που κατέκτησε το κύπελλο στο τέλος της χρονιάς έφτασε και στη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άραγε θα συμβεί το ίδιο και φέτος;

Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί όλες τις αθλήτριες και τον προπονητής τους Νίκο Μακρή για τη δημιουργία ενός συνόλου που μας εκπροσωπεί επάξια εντός και εκτός γηπέδων , όλα αυτά τα χρόνια, με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Συγχαρητήρια

ΡΟΔΙΩΝ άθλησις :  Μαμαλίγκα Μυρτώ, Μαστρογιάννη Μαρία, Νουρεδίν Χεριφέ , Αμορανίτη Ελισάβετ, Ευθυμίου Αγάπη, Ντέμο Άντζελα, Γιακουμάκη Ελένη, Τζανουδάκη Μαρίνα, Κιόρρι Τζένη, Φραντζή Χαρούλα, Μαλούκου Ρούλα, Αμορανίτη Νικολέττα.

Προπονητής : Μακρής Νίκος

Βοηθός Ά : Αρβανίτης Νίκος

Βοηθός ΄Β : Παπάς Τάσος

* Ευχαριστούμε την Νικολέττα Κρίτσα για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων.

Pin It on Pinterest

Share This