Λήξη Summer Basketball Camp του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Το Summer Basketball Camp του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» έφτασε στο τέλος του.

Έξι ημέρες με 100 αθλητές, 7 προπονητές, πολλές δράσεις και σίγουρα γεμάτες μπάσκετ έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία!

Οι αθλήτριες και αθλητές του φετινού μπασκετικού μας camp συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και εσωτερικά τουρνουά, ακολούθησαν εξειδικευμένο ασκησιόλογιο και προπονήθηκαν από αξιόλογους προπονητές τόσο της ομάδας μας όσο και ομάδων άλλων Σωματείων του νησιού.

Ενδιαφέρουσες ήταν και οι δράσεις στις οποίες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν αλλά και οι καλεσμένοι που μας επισκέφθηκαν.

Εξειδικευμένη προπόνηση φυσικής κατάστασης από το Hermes Training Studio και συγκεκριμένα τους κ.κ Κώστα Κουρούνη και Τάσο Χαβιαρά τους έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουν νέες δεξιότητες αλλά και μάθημα κολύμβησης εμπλούτισαν το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Επίδειξη Α’ Βοηθειών από την κ. Φραντζοπούλου Κατερίνα και συμβουλές από την Κλινική Διατροφολόγο κ. Σουζάνα Ιωακειμίδου αποτέλεσαν δύο σημαντικές προσθήκες όπως επίσης η ομιλία του κ. Νικηφορίδη Σταύρου σχετικά με θέματα διαιτησίας.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της διοργάνωσης ήταν η επίσκεψη του Δημήτρη Ιτούδη, Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ ανδρών που μας οδήγησε στο Ευρωμπάσκετ 2022. Ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε με τα παιδιά, απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την εξέλιξή τους στο άθλημα που επέλεξαν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα για όλους είχε και η επίσκεψη του κ. Κώστα Παπαδάκη κατά την ημέρα λήξης του camp. Ο Κώστας Παπαδάκης, παίκτης της ΑΕΚ την τελευταία σεζόν και αθλητής πολλών ομάδων της Α1 ανάμεσά τους ο Παναθηναϊκός, ο Κολοσσός και ο Ηρακλής μίλησε με τους αθλητές, απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις και φωτογραφήθηκε με όλους!

Συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στους προπονητές του Summer Basketball Camp και συγκεκριμένα στους κ.κ Μιχάλη Κουταλιανό, Αριστοτέλη Χατζηφούντα, Χαράλαμπο Βακιρτζή, Λαού Μαρία, Νικηφόρο Πετεινάρη, Βασίλη Αργύρη και Βασίλη Τριντή, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί θερμά και όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δούλεψαν μαζί μας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας… να έχουμε χαρούμενα παιδιά!

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Ιούνιο, στο επόμενο Summer Basketball Camp του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Pin It on Pinterest

Share This