Με αντίπαλο την ΑΕΚ το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις στο KOS Youth Festival!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση ολοκληρώθηκε η παρουσία της ομάδας μας Κ12 στο «KOS Youth Festival», το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα στο νησί της Κω.
Η ομάδα του κ. Πολυμένωφ Μιχαήλ, τερμάτισε 2η στον όμιλό της μετά από δυο εξαιρετικές εμφανίσεις, με αντιπάλους τις ομάδες του «Ανταγόρα Κω» και «Πολυβώτη Νισύρου» τις οποίες κέρδισε αμφότερα με σκορ 2-1 .
Να σημειωθεί ότι στον αγώνα με την ομάδα του «Πολυβώτη», η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω με 0-1, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους μικρούς αθλητές αλλά και στους γονείς που βρέθηκαν στις εξέδρες .
Στον τρίτο αγώνα του ομίλου, η ομάδα μας «παραδόθηκε» στην ανωτερότητα του «Αντίμαχου» και ηττήθηκε κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση.
Στην επόμενη φάση, κλήθηκε να αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ αουτ την ομαδα της ΑΕΚ .
Ένας αγώνας ο οποίος δεν θα μπορούσε από το ξεκίνημα να αποτελέσει σημείο κριτικής , αποτέλεσε όμως μια καλή ευκαιρία να αποκομίσουν οι αθλητές μας εικόνες και εμπειρίες από μια από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ακαδημίες της χώρας.
Είναι η δεύτερη χρόνια, που το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συμμετέχει στο «KOS Youth Festival» , με τα παιδιά να το απολαμβάνουν στο έπακρο έχοντας ένα τετραήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και ωραίες εικόνες .
Μια άψογη διοργάνωση από τους υπεύθυνους οι οποίοι κάθε χρόνο ανεβάζουν τον πήχη ακόμα περισσότερο.
Η Διοίκηση του σωματείου συγχαίρει αθλητές , συνοδούς και τον προπονητή της ομάδας κ. Πολυμενωφ για την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και για την εξαιρετική παρουσία του τμήματος.

Pin It on Pinterest

Share This