Ξεκίνησαν οι “μικροί” του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Η  πρώτη εβδομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ παιδικού και εφηβικού  του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι αθλητές μας μπήκαν στο γήπεδο  την Δευτέρα 21/8/2023 και ξεκίνησαν την αθλητική τους σεζόν δυναμικά, με διπλές προπονήσεις μπάσκετ και φυσικής κατάστασης τόσο στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» όσο και στο Στάδιο «Διαγόρα».

Παράλληλα η πρώτη συνάντηση για τα τμήματα  Μίνι και Παμπαίδων έγινε με μια ξεχωριστή δράση, καθώς οι αθλητές μας  είχα την ευκαιρία να περάσουν ένα διαφορετικό πρωινό.

Το «Glaros 1» και ο καπετάνιος του κ. Αντώνης Αντώναρος φιλοξένησαν τους μικρούς αθλητές και τους περιήγησαν σε όμορφες παραλίες του νησιού μας.

Τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ημέρα γεμάτη γέλιο  και βουτιές και να βρεθούν όλοι μαζί λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους που ξεκίνησε την Δευτέρα 28/8 με καθημερινές διπλές προπονήσεις, προετοιμάζοντας το έδαφος για μια αποτελεσματική χρονιά.

Όλοι οι προπονητές και τα τμήματα για την νέα χρονιά  είναι έτοιμοι και σειρά τώρα παίρνουν οι ακαδημίες της ομάδας μας οι οποίες ξεκινούν την Δευτέρα 04/09/2023!   

Pin It on Pinterest

Share This