Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και  φέτος, ο προγραμματισμός των τμημάτων σε όλα τα αθλήματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ολοκληρώνεται μέσα στον Ιούλιο.

Ο έγκαιρος προγραμματισμός, βοηθάει τους γονείς ώστε να προετοιμάσουν  καλύτερα όλες τις δραστηριότητες των παιδιών τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Για τη φετινή αθλητική χρονιά, οι περισσότερες δραστηριότητες, τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων, ολοκληρώνονται στις 31 Ιουλίου, ενώ μόνο τα τμήματα κολύμβησης ολοκληρώνονται στις 27 Αυγούστου.

Την εβδομάδα 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικές προπονήσεις σε όλα μας τα αθλήματα ώστε να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το κάθε άθλημα τα νέα μέλη τα οποία επιθυμούν να ξεκινήσουν.

Το αθλητικό κέντρο θα ανοίξει πάλι τις πύλες του για όλα σχεδόν τα τμήματα, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Όσα μέλη ξεκίνησαν την προηγούμενη αθλητική χρονιά (Σεπτέμβριος 2019-Νοέμβριο 2019) ή ήρθαν στην συνέχεια (Μάιος 2020-Ιούλιος 2020), έχουν λάβει ενημερωτικό email για το τμήμα του αθλητή/τριας, με τις νέες ημέρες και ώρες.

Όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μας μέλη, το μόνο που έχουν να κάνουν χωρίς να χάνουν χρόνο, είναι να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά την επανεγγραφή τους από το κινητό ή τον υπολογιστή, επικυρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη θέση στο τμήμα τους για τη νέα χρονιά.

Για επανεγγραφή πατήστε εδώ.

Αν ενδιαφέρεστε για δοκιμαστικό μάθημα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. 

Δήλωση συμμετοχής σε δοκιμαστική προπόνηση.

Pin It on Pinterest

Share This