Οι Νικητές του 1ο τουρνουά Padel

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Padel, στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. 

Στο τουρνουά συμμετείχαν 44 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες MEN (16 ομάδες) και MIXED (6 ομάδες) οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο με συνεχόμενους αγώνες στα 3 γήπεδα padel του RODION PADEL CLUB .
Στόχος του τουρνουά ήταν να γνωριστούν οι αθλητές μεταξύ τους και φυσικά να πάρουν τις πρώτες βαθμολογίες οι οποίες θα επιτρέψουν να γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα και ανταγωνιστικά τουρνουά στο μέλλον.
Στον τελικό της κατηγορίας MIXED οι Σφυρίου/ Τομάζου κέρδισαν με 2-1 σετ τους Γιωργίου/ Παπαντωνίου και κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.
Σε έναν εξίσου συναρπαστικό αγώνα οι Παπαγιάννης/ Γκιουντίτσε κέρδισαν στον μικρό τελικό της ίδια κατηγορίας τους Πολυμενωφ Σ./ Γιαλλούση με 2-1 σετ και κατέκτησαν την 3η θέση.
Στην κατηγορία MEN είχαμε έναν άκρως ανταγωνιστικό και ταυτόχρονα συναρπαστικό αγώνα με τους Γιωργίου/ Χατζηνικολάου να κερδίζουν με 2-1 σετ τους Χατζημιχάλη Στ./ Παπαγεωργίου και να κατακτούν τον τίτλο του 1ο τουρνουά Padel στη Ρόδο.
Ο αγώνας διήρκησε σχεδόν 1,5 ώρα με τους 4 αθλητές να προσφέρουν απίστευτες φάσεις και μεγάλα ράλι .
Την 3η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία κατέκτησαν οι Θωμάτος/Ζητούνης οι οποίοι κέρδισαν τους Τριχιά/Μακρή στον μικρό τελικό με 2-0 σετ.
Όλοι οι νικητές εκτός από τα έπαθλα κέρδισαν δωροεπιταγές από το e-tennis το οποίο ήταν μεγάλος χορηγός του τουρνουά και  από σήμερα ξεκινάει επίσημα την συνεργασία με το RODION PADEL CLUB προσφέροντας πλούσια δώρα και εκπτώσεις σε όλα τα μέλη του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.
Η διεύθυνση θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες για την συμμετοχή στο τουρνουά αλλά και την ανταπόκριση που έδειξαν σε ένα νέο άθλημα που ήρθε για να μείνει.
Λόγω του ότι υπήρξαν αρκετές ομάδες οι οποίες δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή , θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι το επόμενο τουρνουά ορίστηκε για τις 2-3 Ιουλίου.
Οι αγώνες της πρώτης φάσης θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 20 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου ενώ το Σάββατο 2 Ιουλίου θα γίνουν οι ημιτελικοί και Κυριακή 3 οι τελικοί.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τις κατηγορίες ΜΕΝ και MIXED ξεκινάνε από σήμερα και θα κλείσουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου. 

Πρωταθλητές κατηγορία MEN Γιωργίου-Χατζινικολαου

Finalist Χατζημιχαλης-Παπαγεωργιου

Μικρός τελικός Κατηγορία MIXED

Μεγάλος τελικός Κατηγορίας MIXED

Pin It on Pinterest

Share This