Ολοκλήρωση Τουρνουά padel Η Hotels

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 21/10/2022,  το 1ο τουρνουά Padel H Hotels στις εγκαταστάσεις του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 12 ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν σε διάστημα ενός μήνα για την Α φάση.

Το «παρών» στους τελικούς έδωσαν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και πλήθος κόσμου που  ήθελε να γνωρίσει το νέο άθλημα το οποίο έχει κατακτήσει την Ευρώπη και έρχεται σιγά σιγά να κατακτήσει και τη Ρόδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την 3η θέση του τουρνουά κατέκτησαν οι Ζητούνης Μπάμπης και Θωμάτος Μιχάλης, οι οποίοι κέρδισαν με 2-1 στον μικρό τελικό τους Παπαγεωργίου Νίκο και Παπαγιάννη Τάσο.

Στον μεγάλο τελικό, οι Γιωργίου Μιχάλης και Vargas Johan, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Τριχιά Γιώργο και Νικολή Αντώνη κερδίζοντας  με 2-0 και κατακτώντας τον 1ο τίτλο σε τουρνουά Padel στη Ρόδο.

Οι μεγάλοι νικητές παρέλαβαν τα έπαθλά τους από την εκπρόσωπο του ομίλου Χατζηλαζάρου ,που ήταν ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά, κ. Σκουλικαρίτη Βάσω ενώ τις βραβεύσεις στους φιναλίστ πραγματοποίησε ο κ. Ρούφας Τσαμπίκος ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους  χορηγούς.

Τις απονομές στους νικητές του μικρού τελικού έκανε ο . Καλοπήτας Βάιος ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της διοργανώτριας αρχής και παρευρέθηκε στο τουρνουά.

Το «παρών» στο τουρνουά έδωσε και ο κ. Υψηλάντης ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του τόσο για την διοργάνωση όσο και για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Στόχος μας  είναι το Padel  να διαδοθεί σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό και να δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες ομάδες ανεβάζοντας το επίπεδο στο νησί.

Oi  αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά από το αθλητικό site XXSPORTS.ORG και είχαν αρκετά μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί θερμά  τον Όμιλο Χατζηλαζάρου για την στήριξή του στο συγκεκριμένο εγχείρημα, την εταιρία επίπλων ROUFAS , την εταιρία αθλητικών ειδών MACRON και τον κ. Αγγελόπουλο, καθώς και την εταιρία E-TENNIS για τα δώρα των νικητών.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και ευχαριστούμε τους  θεατές που με την παρουσία τους  ανέβασαν το ηθικό των παιχτών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τριήμερο τουρνουά Beginners, το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στον Νοέμβριο.

Pin It on Pinterest

Share This