Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. στο ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης κ. Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
Στα πλαίσια των ταξιδιών που πραγματοποιεί ανα την Ελλάδα , επισκέφτηκε και το νησί της Ρόδου για να συνομιλήσει και να ακούσει τα προβλήματα των σωματείων της Δωδεκανήσου.
Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Καλλιπάτειρα των εκπαιδευτηρίων με τον πρόεδρο της Τ.Ε. Δωδεκανήσου κ. Παντελή Κουγιό να τον υποδέχεται και να συντονίζει την συνάντηση
Να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φόρα που πρόεδρος της Ε.Ο.Κ επισκέπτεται την Ρόδο και συνομιλεί απευθείας με τους εκπροσώπους των ομάδων.
Στην χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ομάδων από όλα τα νησιά όπως Κω, Κάλυμνο και Πάτμο οι οποίοι ταξίδεψαν στη Ρόδο μόνο και μόνο για την συγκεκριμένη συνάντηση.
Πριν την έναρξη της συνάντησης ο κ. Λιόλιος ξεναγήθηκε στους χώρους του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις από τον διευθυντή του αθλητικού κέντρου κ . Τριχιά και συνομίλησε με προπονητές και παιδιά δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για τις άρτιες εγκαταστάσεις και για τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου.

Pin It on Pinterest

Share This