Ο Σωτηρίου Πέτρος του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις στο Χριστουγεννιάτικό Camp της EOΚ!

Μια τιμητική πρόσκληση τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για το Σωματείο μας αφού πρόκειται για την πρώτη κλήση αθλητή μας, στην ιστορία του Σωματείου, από Ομοσπονδιακό προπονητή.

Η κλήση αυτή μας τιμά διπλά, όχι μόνο γιατί ο Πέτρος βρίσκεται ανάμεσα στου 2 αθλητές που επιλέχθηκαν από όλες τις ομάδες των Δωδεκανήσων αλλά και γιατί η επιλογή έγινε από τον ίδιο τον κ. Καραμπατζάκη, υπεύθυνο αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στο Νότο, ο οποίος επισκέφτηκε  την Ρόδο και παρακολούθησε ο ίδιος τις προπονήσεις όλων των ομάδων του νησιού σε αρκετές ηλικίες.

Το Χριστουγεννιάτικο Camp το οποίο θα διεξαχθεί από 27 έως 30 Δεκεμβρίου στην Πορταριά του Πηλίου είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας που πραγματοποιείται για πρώτη φορά για τις συγκεκριμένες ηλικίες και ευχόμαστε να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ώστε να γίνει θεσμός.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει τους προπονητές κ. Αριστοτέλη Χατζηφούντα ο οποίος ηγείται των τμημάτων μπάσκετ εδώ και σχεδόν  10 χρόνια και με υπομονή και επιμονή έχτισε την “φιλοσοφία” των τμημάτων, αλλά  και τον κ. Βακιρτζή Χαράλαμπο ο οποίος προστέθηκε τα τελευταία 2 χρόνια βάζοντας κι αυτός  την δική του πινελιά στις ακαδημίες μας.

Ευχόμαστε μελλοντικά,  ακόμη περισσότερα παιδιά να ζήσουν παρόμοιες εμπειρίες με τον Πέτρο.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε και τον αθλητή του Κολοσσού Τσούμπανο Ιάσωνα για την κλήση του στο συγκεκριμένο Camp.

Παιδιά απολαύστε το!

 

Pin It on Pinterest

Share This