Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Chearleading

Με δύο επιτυχίες επέστρεψε η ομάδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Chearleading .

Το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ως το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο στα Δωδεκάνησα από την ΓΓΑ στο συγκεκριμένο άθλημα, είχε  την δυνατότητα να συμμετέχει για 3η χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα την Κυριακή 2/6 και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

 Οι προπονήτριες κ.κ Χρύσα Ουζουνίδου και  Χριστίνα Παρίση μαζί με τις 17 αθλήτριες, έδειξαν ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένες για μια τέτοια διοργάνωση και κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού αλλά και δύο σημαντικές διακρίσεις στην κατηγορία   Primary FREE STYLE POM (όπου κατέκτησαν την 1η θέση ) και στην κατηγορία JUNIOR FREE STYLE POM (οπού κατάκτησαν την 2η θέση).

Με τις διακρίσεις αυτές το σωματείο μας συμπλήρωσε τις τέσσερις σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και δείχνει ότι δεν έχει κάτι να ζηλέψει από σωματεία με μεγαλύτερη εμπειρία.

Στην συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν 1200 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα , Κύπρο, Πολωνία και Σερβία!

Η Διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα ήθελε να συγχαρεί τις παρακάτω αθλήτριες για την παρουσία και την επιτυχία τους στην διοργάνωση καθώς και τους γονείς οι οποίοι μαζί με τους αθλητές του τμήματος κολύμβησης δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα ανεβάζοντας το ηθικό των αθλητριών .

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν: Νάντια Παντή, Σεβαστή Γιαννά, Μαίρη Τζατζάκη, Σταυρούλα Αλβανού, Σαββίνα Χατζηπέτρου, Ειρήνη Πεταυράκη, Παντάνασσα Κοντίτση, Βικτώρια Καραπάνου, Αλεξία Καραμιχάλη, Μαρκέλλα Χατζηστρατή, Δέσποινα Καραγιάννη, Ειρήνη Οικονόμου, Φρειδερίκη Ουγγρίνη, Κατερίνα Μοσχή, Μιχαέλα Σκαρβέλη, Έλενα Κλαδίτη, Ξένια Ματσαμά.

Pin It on Pinterest

Share This