Παράσταση για ένα ρόλο!

Νικήτριες στο πρώτο ντέρμπι της φετινής χρονιάς αναδείχθηκαν οι παίκτριες του Νίκου Μακρή με αντίπαλο την ομάδα του Τελχίνις.

Τα κορίτσια μας μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα ( στο πρώτο σετ) και κατέκτησαν πολύ εύκολα το σετ με 25-10.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ χάθηκε η συγκέντρωση από την ομάδα μας και ενώ ο αγώνας πήγαινε πόντο πόντο η ομάδα του Τελχινις κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 ( 21-25).

Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο και με αιχμή του δόρατος τις Φραντζή και Μαλούκου σε επίθεση και μπλοκ καθώς και Αμορανίτη Νικολέττα σε υποδοχή και άμυνα ( χωρίς να υστερούν οι υπόλοιπες) ο αγώνας οδηγήθηκε εύκολα στο 3-1 .

 

Τα σετ: 25-10 (12’), 21-25 (27’), 25-16 (27’), 25-19 (25’)
Διαιτητές: Σταματίου- Χατζησταυρίδης
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Αμορανίτη Ε., Αμορανίτη Ν., Γιακουμάκη, Ευθυμίου, Μαλούκου, Μαμαλίγκα, Νουρεδίν Ντέμο, Πάχη, Τζανουδάκη, Τσιράκου, Φραντζή.
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Γκίκα, Ζντράβα, Ζωγράφη, Καλιόζη, Κουφομανώλη, Μαργαρίτη, Μπεκίρογλου, Μωραΐτη, Σουσάρι, Σφυρίου, Τερζίου, Τσερκές, Τσιμιλίγκα, Θαρρενάκη

Pin It on Pinterest

Share This