Στον ημιτελικό του κυπέλλου οι γυναίκες.

Τον πρώτο επίσημο αγώνα για την φετινή χρόνια έδωσε το γυναικείο τμήμα βολει του ΡΟΔΙΩΝ αθλησις την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο το Φοίνικα.
Το άγχος της μεγάλης αποχής από αγώνες (σχεδόν 1,5 χρόνο) φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα όπου τα κορίτσια του Νίκου Μακρή δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ (27-17 ) ενώ έχασαν το δεύτερο με 21-25 κάνοντας αρκετά λάθη.
Στα επόμενα δυο σετ φάνηκε η πραγματική εικόνα των δυο ομάδων καθώς και η διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα μας να φτάνει εύκολα στο 3-1 κερδίζοντας τα επόμενα δυο σετ 25-13 και 25-10.
Ο Νικος Μάκρης χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα καθώς και αθλήτριες από την ομάδα τον Νεανίδων.
Η πρόκριση αυτή στον ημιτελικό του κυπέλλου θα βρει αντιμέτωπη την ομάδα μας το άλλο Σαββατοκύριακο με την ομάδα του Τελχινις.
Ένα αγώνας ο οποίος θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΡΟΔΙΩΝ αθλησις.

Τα σετ: 25-17 (17’), 21-25 (27’), 25-13 (22’), 25-10 (25’)
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Μακρής): Αμορανίτη Ε., Αμορανίτη Ν., Αντωνίου, Γιακουμάκη, Ευθυμίου, Κιόρι, Μαμαλίγκα, Μαστρογιάννη, Μαύρου, Νουρεδίν, Ντέμο, Παχτή, Τζανουδάκη, Φραντζή.
Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Γεράκη, Γιάννη, Κουκιά Καθ., Κουκιά Ρ., Νόβα, Πότσου, Σκαρτσίλη, Τοντόροβα, Φιλίππου.

*Η ημέρα και η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη 3/11.

Pin It on Pinterest

Share This