Στο ΡΟΔΙΩΝ άθλησις η σχολή UEFA B!

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου ΡΟΔΙΩΝ άθλησις πραγματοποιήθηκαν τα θεωρητικά μαθήματα για την 1η φάση της σχολής προπονητών ποδοσφαίρου «UEFA B» η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετά χρόνια στη Ρόδο υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, το «παρών» έδωσαν  οι εκπαιδευτές κ.Μιχάλης  Μητροτάσιος ,κ. Ιωάννης Βονότρας  και ο κ. Ιωάννης  Γκίσης οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την φιλοξενία της Διοίκησης του σωματείου.

Την ημέρα έναρξης , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ,  κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, ο κ. Χρυσόστομος Ψέλλας καθώς και ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Δωδεκανήσου κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου,  καλωσόρισαν τους υποψήφιους προπονητές και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις κ. Κυριάκο Κυριακούλη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Οι 23 υποψήφιοι οι οποίοι δεν προέρχονταν μόνο από την Ρόδο αλλά ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της χώρας ,για της ανάγκες της σχολής ,όπως Κω, Κάλυμνο, Χίο, Κρήτη και Αθήνα είχαν ένα απαιτητικό  αλλά ταυτόχρονα δημιουργικό δεκαήμερο.

Σημαντική και η παρουσία του  Λεονάρντο, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ. ,του Λεβαδειακού και Θρασύβουλου Φυλής ,ο οποίος ήρθε απευθείας από την Βραζιλία έχοντας ως σκοπό να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων, όπως αναμενόταν,  έγινε αντιληπτός από φίλους της  Α.Ε.Κ., οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Η σχολή θα ολοκληρωθεί σε 3 φάσεις με την επόμενη να είναι προγραμματισμένη τον Φεβρουάριο.

Pin It on Pinterest

Share This