Συμμετοχή του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις στο COSMOGYM

Ακόμα ένα “κάστρο” κατακτήθηκε από τις αθλήτριες των τμημάτων ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Πρόκειται για την συμμετοχή τους στο Διεθνές φεστιβάλ γυμναστικής  «Cosmogym», το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι από 1 έως 7 Ιουλίου.

Μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν αναγνωρισμένα σωματεία στα αθλήματα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής από όλη την Ελλάδα αλλά και από αρκετές χώρες της Ευρώπης ενώ για πρώτη φορά υπήρξε συμμετοχή από σωματείο της Ρόδου.

Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις 2000 και ήταν ιδιαίτερα τιμητικό μέσα σε αυτούς να υπάρχουν 43 αθλήτριες από την Ρόδο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας  ξεκίνησε αμέσως μετά το Πάσχα με εντατικές προπονήσεις και πρόβες από τις προπονήτριες  κκ. Χρύσα Ουζουνίδου, Χριστίνα Παρίση, Κατερίνα Φραντζοπούλου και Σμαράγδα Συλικιώτη , ώστε το πρόγραμμα το οποίο παρουσίασαν οι αθλήτριές μας να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο εκπροσωπώντας όχι μόνο το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις αλλά και ολόκληρη την Ρόδο.

Η θεματολογία του προγράμματος έκανε αναφορά στις ομορφιές του νησιού αλλά και στα κατορθώματα του Διαγόρα κάνοντας τους κριτές και τους θεατές να μιλάνε με κολακευτικά σχόλια για την παρουσία της ομάδας.

Στόχος του συγκεκριμένου φεστιβάλ το οποίο λειτουργεί και ως camp είναι όλοι οι αθλητές να ανταλλάξουν εμπειρίες αλλά και να εκπαιδευτούν από προπονητές οι οποίοι ταξίδεψαν από μέρη του εξωτερικού ώστε να εκπαιδεύσουν προπονητές και αθλητές.

Η Διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  θα ήθελε να συγχαρεί προπονήτριες και αθλήτριες για της εξαιρετική παρουσία τους στο «Cosmogym» και να ευχαριστήσει τους γονείς οι οποίοι ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια των αγώνων.

Pin It on Pinterest

Share This