Χάλκινο μετάλλιο για τις Cheerleaders του Ροδίων Άθλησις!

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading (κατηγορία Junior team cheer freestyle pom) που διεξήχθη την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Ο.Α.Κ.Α κατέκτησε η ομάδα του Ροδίων Άθλησις. Μετά από αποχή 2 χρόνων λόγω Covid-19 και εντατική προετοιμασία,  τα κορίτσια του τμήματος Μαζορετών παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λαμβάνοντας υψηλή βαθμολογία από τους διεθνείς κριτές.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 156 ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Εσθονία και Ουγγαρία με πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες.
Το Cheerleading είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα κατόπιν απόφασης της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής στο Τόκιο 20-21 Ιουλίου 2021 και το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις είναι το μοναδικό  σωματείο cheerleading στα Δωδεκάνησα το οποίο είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας αθλητικού χορού.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το σωματείο μας να λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α και στο συγκεκριμένο άθλημα φτάνοντας έτσι τα 7 αθλήματα. Η διοίκηση θα ήθελε να συγχαρεί τις προπονήτριες κ. Χρύσα Ουζουνίδου (1η πιστοποιημένη προπονήτρια στα Δωδεκάνησα) και κ. Χριστίνα Παρίση για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα και δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, εμψυχώνοντας συνεχώς τις αθλήτριες. Οι αθλήτριές μας οι οποίες είχαν την χαρά να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με την Εθνική ομάδα είναι οι :

1.Μαρκέλλα Χατζηστρατή
2. Λυδία Σαλούστρου
3. Σαββίνα Χατζηπέτρου
4. Σεβαστή Γιαννά
5. Μαίρη Τζατζάκη
6. Δέσποινα Καραγιάννη
7. Νάντια Μπαντή
8. Αλεξία Καραμιχάλη
9. Σταυρούλα Αλβανού
10. Ειρήνη Οικονόμου

Μεγάλη τιμή για όλους μας αποτέλεσε τέλος το ότι κατά την διάρκεια επιστροφής, ο πιλότος της πτήσης έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μας κάνοντας τους επιβάτες να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και επευφημίες!

Pin It on Pinterest

Share This