1η παρουσία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις στη Ρυθμική Γυμναστική!

Μια ιστορική στιγμή για το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις αλλά και για το νησί της Ρόδου στην ρυθμική γυμναστική!

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, τέσσερις  αθλήτριες του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής συμμετείχαν στο «6ο κύπελλο Ryoal Crown» το οποίο διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Οι αθλήτριες Ταλαδιανού Δέσποινα, Τζατζάκη Μαίρη, Σταθακοπούλου Μαρία Νεκταρία αγωνίστηκαν στις κατηγορίες των παγκορασίδων, η Σκορδάλη Μελίνα, στην  κατηγορία των προαγωνιστικών και αφήσαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε διοργανωτές και κριτές.

Το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, μοναδικό Σωματείο στη Ρόδο με ειδική αθλητική αναγνώριση στην ρυθμική γυμναστική και προπονήτριες με ειδικότητα στο άθλημα, ξεκίνησε  το τμήμα ρυθμικής το 2011 με αθλήτριες που κάθε χρόνο ξεπερνούν τις  200!

Η εξαιρετική δουλειά  των προπονητριών Παρίση Χριστίνας και Ουζουνίδου Χρύσας, πήρε «σάρκα και οστά» με την πρώτη συμμετοχή των κοριτσιών στους συγκεκριμένους αγώνες ενώ έπεται συνέχεια  με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Απρίλιο.

Η Διοίκηση του σωματείου συγχαίρει θερμά τις μικρές αθλήτριες για συμμετοχή τους, τους γονείς που έδωσαν το «παρών»  στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και εμψύχωναν τα παιδιά αλλά και τις δύο προπονήτριες για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια ώστε το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις να κατακτήσει ακόμα μια «πρωτιά». Μια «πρωτιά» με ιδιαίτερη σημασία μιας και η τελευταία παρουσίας αθλήτριας από την Ρόδο σε επίσημο αγώνα ρυθμικής ήταν πριν από 35 χρόνια\, με αθλήτρια από το Σωματείο «ΥΓΕΙΑ».

Για την χαρά που μας δώσατε η Διοίκηση αποφάσισε οι φωτογραφίες των 4 κοριτσιών να κοσμούν το επίσημο site του σωματείου μας, rpathlisis.gr ,στην ενότητα Ρυθμικής γυμναστικής για τα επόμενα χρόνια!

Συγχαρητήρια κορίτσια και καλή αρχή!

Pin It on Pinterest

Share This