10η κολυμβητική ημερίδα από το ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024,  πραγματοποιήθηκε η 10η  ημερίδα κολύμβησης του Ροδίων άθλησις.

Η κολυμβητική μας γιορτή που διεξάγεται κάθε χρόνο στο τέλος της άνοιξης, σηματοδοτεί το κλείσιμο του χειμερινού κύκλου μαθημάτων και την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων.

Στην διοργάνωση  συμμετείχαν 300 παιδιά των ακαδημιών μας,  όλων των ηλικιών.

Η ημέρα ξεκίνησε με τους νεότερους σε ηλικία αθλητές οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή και χαρούμενη νότα με την παρουσία τους.

Την σκυτάλη πήραν αθλητές και αθλήτριες των μεγαλύτερων επιπέδων οι οποίοι και συμμετείχαν στην 4η και τελευταία για την χειμερινή περίοδο αξιολόγηση ταχύτητας και αντοχής με απώτερο σκοπό την συμμετοχή τους στα αγωνιστικά και προ-αγωνιστικά μας τμήματα.

Η ημερίδα μας έκλεισε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο μιας και γονείς και παιδιά «ένωσαν τις δυνάμεις τους» και συμμετείχαν σε κολυμβητικό διαγωνισμό.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει κι ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους προπονητές του αθλητικού κέντρου κ.κ  Μιχαλοπούλου Μαρία-Άννα , Γιαλλούση Λία , Σουλτάνη Σταματία, Στεφανή Εβελίνα, Ρίβας Έλενα, Παπαγιάννη  Αναστάσιο,  Πολυμένωφ Μιχαήλ, Λάππα  Αποστόλη, Ελένη Μάνο και Χατζηπαπά Κωνσταντίνο. 

Pin It on Pinterest

Share This