10ο Soccer Camp ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Το  Soccer Camp του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις έφτασε στο τέλος του! Ένα camp που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας για 10η συνεχή χρονιά με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και την βελτίωση της τεχνικής τους.

Κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων οι 30 αθλητές ήρθαν σε επαφή με το ποδόσφαιρο σάλας αλλά και το beach soccer , γνωρίζοντας έτσι όλες τις μορφές ποδοσφαίρου.

Συμμετείχαν για πρώτη φορά σε μίνι τουρνουά ποδοτένις αλλά και padel ,παίρνοντας μια γεύση και από το συγκεκριμένο νέο άθλημα.

Την προτελευταία ημέρα του camp  τα παιδιά απόλαυσαν το καθιερωμένο μπάρμπεκιου και είχαν την δυνατότητα να γνωριστούν με τους αθλητές της Κ14 του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις οι οποίοι έκλεισαν την χρονιά επίσης με μπάρμπεκιου.

Το camp έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μιας και  την τελευταία ημέρα υπήρχαν διαγωνιστικά παιχνίδια τα οποία παρακολούθησαν οι γονείς και δόθηκαν στους αθλητές μετάλλια καθώς και καρτέλες αξιολόγησης  ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους!

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις συγχαίρει τους προπονητές κ.κ Μανώλη Ελένη και Μιχάλη Πολυμένωφ που για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε αυτές οι μέρες να μείνουν αξέχαστες στα παιδιά αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται κάθε χρονιά!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Pin It on Pinterest

Share This