13ο Αθλητικό Πανόραμα

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και θεατών ολοκληρώθηκε το 13ο Αθλητικό Πανόραμα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Η ετήσια αθλητική εκδήλωση του αθλητικού σωματείου η οποία ξεκίνησε 13 χρόνια πριν, περιλαμβάνοντας αρχικά όλα τα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμβηση, ρυθμική , ενόργανη , μαζορέτες. με την πάροδο των χρόνων και την μεγάλη αύξηση των μελών, περιορίστηκε στα καλλιτεχνικά μας προγράμματα.

Την φετινή χρονιά, το αθλητικό Πανόραμα πραγματοποιήθηκε σε 2 ημέρες.

Το Σάββατο 15/6 παρουσίασαν τα προγράμματα τους τα τμήματα της Ρυθμικής γυμναστικής, των Μαζορετών και του Jazz ενώ την Κυριακή 16/6 τα τμήματα της Ενόργανης γυμναστικής, της Zumba και του Αθλητικού χορού.

Το κλειστό γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε οι 265 αθλήτριες της πρώτης ημέρας και οι 286 αθλητές και αθλήτριες της δεύτερης ημέρας, να μπορέσουν τα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους καθώς και οι περίπου 1800 θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση και τις 2 ημέρες.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που σηματοδοτεί το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς για τα παραπάνω αθλήματα, πρόσφερε στιγμές χαράς και συγκίνησης για τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες που  έλαβαν μέρος για πρώτη φορά αλλά και στιγμές ενθουσιασμού για τις μεγαλύτερες ηλικίες .

Φέτος, για πρώτη φορά, εκτός από τα ομαδικά προγράμματα των ακαδημιών παρουσίασαν τα ατομικά τους  προγράμματά ς και τα  κορίτσια των αγωνιστικών τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης με τα οποία έλαβαν μέρος για πρώτη φορά σε Περιφερειακούς αγώνες.

Η διεύθυνση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ευχαριστεί όλους τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σωματείο για ακόμη μια χρόνια και να συγχαρεί τις προπονήτριες κ.κ. Λεβέντη Μαρία, Φραντζοπούλου Κατερίνα, Σουλτάνη Σταματία, Συλικιώτη Σμαράγδα, Σέρβου Ναταλί, Στεφανή Εβελίνα και Τζωρζή Γιώτα για την προετοιμασία των αθλητών για την ημέρα του Πανοράματος αλλά και για την δουλειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Καλό καλοκαίρι!

Pin It on Pinterest

Share This