9η κολυμβητική ημερίδα ΡΟΔΙΩΝ άθλησις

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το χειμερινό πρόγραμμα των τμημάτων κολύμβησης του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις!

Η 9η Κολυμβητική ημερίδα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/5/2023 στο κολυμβητήριο του Σωματείου μας και φιλοξένησε περισσότερους από 400 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10.00 π.μ με τα “υδάτινα” παιχνίδια τα οποία επιμελήθηκαν οι προπονητές του τμήματος για τους μικρότερους αθλητές . Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό δίωρο για τους μικρούς μας κολυμβητές οι οποίοι πέρασαν από όλες τις “πίστες” προσφέροντας διασκεδαστικές στιγμές στο κοινό.

Στο δεύτερο δίωρο τα μεγαλύτερα παιδιά αγωνίστηκαν σε όλα τα κολυμβητικά στυλ σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές να αξιολογήσουν αθλητές που θα στελεχώσουν στο μέλλον τα αγωνιστικά μας τμήματα.

Το φινάλε όμως είχε μια ωραία έκπληξη!

Γονείς και παιδιά διαγωνίστηκαν στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας με το κοινό να ξεσηκώνεται και τα παιδιά να το απολαμβάνουν περισσότερο από όλους.

Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα water polo με έναν αγώνα επίδειξης.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τέλος της εκδήλωσης παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα ενώ συμμετείχαν ταυτόχρονα σε διαγωνισμό για 5 δωρεάν συνδρομές στα καλοκαιρινά τμήματα.

Η κολυμβητική ημερίδα σηματοδοτεί την λήξη του χειμερινού προγράμματος και την έναρξη του καλοκαιρινού το οποίο ξεκίνησε σήμερα 29 Μαΐου και θα λήξει στις 18 Αυγούστου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να κλείσουν τα  δοκιμαστικά μαθήματα μέσω του site www.rpathlisis.gr ή μέσω της γραμματεία του αθλητικού κέντρου, καλώντας στο 2241001400,  καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00.

Pin It on Pinterest

Share This