Γενικές Οδηγίες

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν όλα των αθλητικά προγράμματα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID-19, αλλά και για την αποφυγή συνωστισμού στο χώρο του αθλητικού κέντρου, θα θέλαμε να τηρηθούν αυστηρά οι παρακάτω κανονισμοί για τη διευκόλυνση όλων.

1. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν σε έντυπη ή σε ηλεκτρονική μορφή την δήλωση του self-test, με την μορφή που υπάρχει στην πλατφόρμα του gov.gr. Τα τεστ (δύο) θα γίνονται κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη. Όσοι αθλητές έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ΔΕΝ χρειάζεται να προσκομίσουν δήλωση τεστ. Παρακαλούμε να μην στέλνετε τα διαγνωστικά τεστ των παιδιών στο e-mail του αθλητικού κέντρου, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να ελεγχθούν λόγω φόρτου εργασίας.

2. Όλοι οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (έπειτα από παρέλευση 14 ημερών από τη δεύτερη δόση) ή νόσησης (σε ισχύ) ή RAPID TEST 72 ωρών από αναγνωρισμένο κέντρο.

3. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από αθλητές και συνοδούς! Οι αθλητές θα βγάζουν την μάσκα τους μόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

4. Τον κάθε αθλητή θα μπορεί να τον συνοδεύσει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ (1) συνοδός, ο οποίος θα παραμείνει σε εξωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου. Παρακαλούμε τους συνοδούς να μην μετακινούνται άσκοπα στις εγκαταστάσεις, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποδεικνύουν στην είσοδο το πιστοποιητικό τους κάθε φορά. Όσο το επιτρέπει ο καιρός, δεν θα επιτραπεί η παραμονή των συνοδών στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ. Ακόμα και σε εμβολιασμένους, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

5. Αθλητές η οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή ή επανεγγραφή τους ηλεκτρονικά, ΔΕΝ θα μπορούν να εισέλθουν στο αθλητικό κέντρο.

6. Οι προπονήσεις των τμημάτων θα έχουν διάρκεια 50 λεπτά, αφενός για να γίνεται η αλλαγή χωρίς να έρθουν σε επαφή τα παιδιά των 2 τμημάτων και αφετέρου για τον σωστό αερισμό των αιθουσών. Η συγκέντρωση των αθλητών στα τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Μπάσκετ, Βόλεϊ , Μαζορετών και Μοντέρνου χορού θα γίνεται στις εξέδρες του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, ενώ η παραλαβή των αθλητών από τους γονείς θα γίνεται στον εξωτερικό χώρο της εισόδου και όχι μέσα στο χώρο της γραμματείας.

7.Οι αθλητές και οι συνοδοί της κολύμβησης και του water polo, θα πηγαίνουν απευθείας στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου και θα έχουν την δυνατότητα να αλλάζουν στις ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες, ΧΩΡΙΣ να αφήνουν τα πράγματα τους μέσα. Η χρήση αποδυτηρίων και ντους απαγορεύεται.

8. Οι αθλητές και οι συνοδοί του ποδοσφαίρου, θα συγκεντρώνονται στις εξωτερικές κερκίδες του γηπέδου. Επίσης, οι αθλητές μπάσκετ και βόλεϊ, θα συγκεντρώνονται στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου και θα πρέπει να φορούν εκεί, ξεχωριστά παπούτσια που θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά στο παρκέ.

9. Δεν σταθμεύουμε στην είσοδο του αθλητικού κέντρου για να αφήσουμε ή να παραλάβουμε τα παιδιά καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Χρησιμοποιούμε τους δύο χώρους στάθμευσης και συνοδεύουμε το παιδί μέχρι την είσοδο του αθλητικού κέντρου.

10. Στο χώρο της γραμματείας και κυλικείου θα θέλαμε ο αριθμός των ατόμων που περιμένουν να εξυπηρετηθούν να μην ξεπερνάει τα 8 άτομα.

11. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μέσω του chat ή αφήστε τα στοιχεία σας στη γραμματεία . Θα σας καλέσουμε μετά την λήξη των δραστηριοτήτων το διάστημα 20.00-22.00.

 

Pin It on Pinterest

Share This